Izrada prikolica i nadgradnji

Izrada traktorskih prikolica, prikolica sa izmenjivom nadgradnjom i paletnih nadgradnji su još jedan segment u FILD proizvodnji.

Traktorska prikolica je urađena od čeličnih profila visokokvalitetnog lima. STRENX 700 i može  podneti odgovarajuće opterećenje i obezbediti potrebnu nosivost.Koncepcija donjeg postroja: Dvoosovinska sa upravljanjem preko okretnice i ogibljenje sa lisnatim oprugama-parabolični gibanj. Traktorska prikolica je namenjena za prevoz proizvoda u poljoprivredi.  Može biti izrađena sa dvodelnim ili jednodelnim stranicama visine 500+500 mm u jednom komadu od 1000mm ili neka druga dimenzija Kiper korpa se na šasiji oslanja na samozabravljivim kuglama sa teflonskim ležištima. Hidraulični cilindar i prateći delovi hidrauličnog sistema su proizvidjača "HYVA" iz Holandije.

Prikolice sa prihvat kontejnera-ugrađene odgovarajuće grede  sa kontejnerskim bravama za prihvat kontejnera.Položaj greda sa bravama usklađen prema dimenziji kontejnera.

Paletne nadgradnje sa čeličnim ili aluminijumskim stranicama.

Kostur patosa je izrađen od kvalitetnog čeličnog lima STRENX 700 i profila koji obezbeđuje     potrebnu krutost nadogradnje kao i potrebnu nosivost prema karakteristikama vozila.Patos tovarnog sanduka je vodootporni šper ili čelični lim.Površina patosa je tako izvedena da sprečava klizanje.Nadgradnja može biti opremljena sa ceradom ili bez cerade u zavisnosti od zahteva kupca.

Galerija slika